OPINIE NASZYCH KLIENTÓW

Każdego dnia pracujemy nad tym, aby jak najlepiej dostosować się do Państwa potrzeb. To dzięki opiniom i komentarzom naszych Klientów możemy zmieniać się na lepsze. Państwa uwagi motywują nas do ciągłego działania, a wyrazy zadowolenia z naszych produktów są miodem na nasze serca :). Zachęcamy do podzielenia się opinią o Endo :).

* Pola oznaczone gwiazdką są wymagane.


KOMENTARZE

  • MiKaka

    Zakupiona bluza "kotek" mimo iż śliczna to nic innego jak cienka bluzka zapinana a suwak z kapturem. Nie ma nic wspólnego z bluzą, która powinna ogrzać dziecko w chłodniejsze dni. Nazywanie czegoś bluzą, czym nie jest w rzeczywistości to jakaś pomyłka.

    2017-03-08 09:47:58 | Odpowiedz

  • Marta

    Witamy, przykro nam, że bluza nie spełniła Pani oczekiwań. Przysługuje Pani prawo zwrotu bluzy. Jakość naszych ubranek jest dla nas bardzo ważna i zawsze z uwagą słuchamy opinii naszych klientów. Dowód zakupu nie jest niezbędny, wystarczy numer zamówienia, który znajdzie Pani w potwierdzeniu, które przyszło drogą mailową. Numer zamówienia mogą pomóc odszukać również nasi Endo-konsultanci. Prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta pod adresem: e-sklep@endo.pl lub dzwoniąc: 222-706-106. Więcej szczegółów o zwrocie oraz formularz, który powinna Pani dołączyć do zwracanego produktu znajduje się na stronie: http://endo.pl/zwroty.html Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Endo

    2017-03-08 14:00:30

  • jullkaa

    Ekspresowa dostawa, towar jest bardzo dobrej jakości. Polecam;-)

    2016-01-14 10:30:57 | Odpowiedz

  • Renata

    Dzisiaj odebrałam paczuszkę.Zamawiałam po raz pierwszy i polecam w 1000%.Bardzo szybka przesyłka.Jakość ubranek REWELACYJNA!!!,a jestem wymagającym klientem jeżeli chodzi o rzeczy dla mojego dziecka.Jeszcze raz POLECAM!!!

    2016-01-13 19:34:12 | Odpowiedz

  • gosia-pa

    Moja opinia o sklepie niestety się pogorszyła. Ubrania nie są dobrej jakości, szycia na aplikacji rozeszły się po płukania przed założeniem. Rozmiarowo płaszcz zimowy na 134 cm rękawy ma jak na 122 cm (zdecydowanie za krótkie). Reklamacja dotycząca piżamy uznana, ale po 14 dniach po moim upomnieniu. Pieniędzy mimo upływu terminu nie otrzymałam. Szkoda, bo kupowałam tu wiele lat, teraz jednak się zraziłam.

    2016-01-12 16:59:31 | Odpowiedz

  • Zakupowiczka1989

    Dzisiaj dostałam mój pierwszy zakup na endo.pl i jestem zachwycona! Ubranka dla córki są bajeczne. Bardzo dobra jakość materiałów i wykonanie. Sam sklep działa również bez zarzutów. Gorąco polecam.

    2016-01-08 15:25:39 | Odpowiedz

  • Ela

    Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem bardzo dobry jakościowo.Gorąco polecam.

    2016-01-05 21:59:08 | Odpowiedz

  • Ewa

    Sklep super 👌 dostawa ekspresowa.

    2015-12-16 10:11:45 | Odpowiedz

  • marzena_gabi

    niedawno zakupiłam u Was bluzkę, kolejną zresztą :) na pierwszy "rzut oka" jest w porządku, mój błąd że nie doczytałam do końca, ale byłam pewna że będzie jak pozostałe... :( bluzka okazała się "lekką" porażką... pewnie przeleży sporo w szafie :( szkoda :( zmiana materiału wpłynęła niestety na wielki minus, 100% bawełny bez grama elastanu w bluzce dla dorosłych to dla mnie lekka porażka... a szkoda :(

    2015-12-15 09:57:59 | Odpowiedz

  • Aga

    Właśnie odebrałam paczkę . Kurtka dla córci rewelacja. Polecam . Na pewno jeszcze coś kupię.

    2015-12-13 09:11:55 | Odpowiedz

  • Ola

    Dzień dobry, Państwa ubranka są świetne, bardzo się cieszę że mają napisy i emblematy w języku polskim. Jednak jeśli szukalibyście nowych wzorów, kolekcji, to sugerowałabym odejście od "różowo-falbankowej" dziewczynki. Dlaczego nigdzie nie można znaleźć ubranek np. z dzieczynką na rowerze, dla dziewczynki np. ze wspinaczem, nurkiem, itp. tylko z królewnami, księżniczkami. Mnóstwo znajomych poszukuje właśnie tematycznych, sportowych ubranek i kończy sie na tym że dziewczynki mają ubranka "dla chłopców"

    2015-12-12 16:56:52 | Odpowiedz

  • Monika

    Bardzo fajna miękka bluzka, zamówiłam na prezenty. Dostawa bardzo szybka.

    2015-12-12 10:08:56 | Odpowiedz

  • Sylwia

    Bardzo dobre gatunkowo rzeczy. Polecam zakupy w endo. Kupiłam pierwszy raz ale napewno nie ostatni.

    2015-12-04 17:39:51 | Odpowiedz

  • Natalia

    Właśnie odebralam paczkę z plaszczami dla dziewczynek , zachwycają wyglądem i wykonaniem ;) mam nadzieje , ze trafiłam z rozmiarem ;) napewno jeszcze coś kupie

    2015-11-27 16:58:09 | Odpowiedz

  • Elżbieta

    Jestem babcią 5-cio letniego Antosia. Od kilku lat kupuję w Endo. Nigdy się nie zawiodłam. Na pewno jeszcze wiele razy odwiedzę Wasz sklep.

    2015-11-21 12:21:24 | Odpowiedz

  • Agnieszka

    Jestem stałą klientką i polecam ubrania z Endo . Są super i dzieci je uwielbiają 😋

    2015-11-17 19:28:02 | Odpowiedz

  • Ola

    Expresowa wysyłka. Kurtka zimowa bardzo bardzo fajna, ciepła, lekka, dbałość o szczegóły. Zapewne tu wrócę.

    2015-11-15 16:20:14 | Odpowiedz

  • Karolina

    - jestem bardzo zadowolona z zakupu kurtki dla synka. 100 % jakość endo!!!!

    2015-11-12 14:38:38 | Odpowiedz

  • Ewa W

    Niestety córka, nastolatka, już wyrosła z waszej rozmiarówki, nad czym ubolewa. Ubrań w dorosłych rozmiarach jest niewiele i nie mają tak fajnie odjechanego wzornictwa, a szkoda.

    2015-11-05 12:10:54 | Odpowiedz

  • edyska

    Bardzo polecam ,szybka wysyłka i miła obsługa.Ubrania godne polecenia .

    2015-11-03 10:19:23 | Odpowiedz

  • Małgorzata

    Jakość rewelacyjna !!!!!! Ubranka miłe w dotyku, piękne kolory. Wysyłka ekspresowa. DZIĘKUJĘ i pozdrawiam . Napewno jeszcze tu wrócę ;)

    2015-10-21 17:53:17 | Odpowiedz

  • Agnieszka

    Po raz pierwszy robiłam zakupy w Endo, ale jestem bardzo mile zaskoczona. Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Na pewno skorzystam tym bardziej, że zakup takich samych ubranek dla bliźniąt w tradycyjnym sklepie to nie lada wyzwanie.

    2015-10-13 12:34:35 | Odpowiedz

  • Eva

    Good quality clothes.Bright,nice colours.Very good service and fast delivery.Thanks from Latvia!

    2015-10-09 11:45:34 | Odpowiedz

  • Justyna_mi

    Ubrania ladne I kolorowe natomiast jakosc watpliwa szczegolnie ze ceny nie sa najnizsze. Po pierwszym praniu bluzki/koszulki stracily fason I szwy zamiast na boku przesunely sie na przod:( nie wplywa to na komfort noszenia natomiast utrudnia prasowanie. Poza tym jestem ciut rozczarowana bo niektore rzeczywistosci wyprodukowane zostaly w Chinach a ja raczej lubie nasze polskie produkty. Duzy plus za milutka bawelne ktora faktycznie z przyjemnoscia zaklada sie na gole cialo!

    2015-10-08 18:36:11 | Odpowiedz

  • miniak

    Uwielbiam robić zakupy w Endo, pół szafy mojej córki stąd pochodzi...dlaczego? Bo ubranka są naturalne i fantastycznej jakości, do tego oryginalne, kolorowe z pomysłowymi napisami. Zamówienia w sklepie są realizowane błyskawicznie, a wyprzedaże rewelacyjne :)

    2015-08-19 17:16:16 | Odpowiedz

  • Karmel

    Szybka wysyłka,nienaganny kontakt,rzeczy miłe w dotyku,przyjemne.Brakuje mi tylko większego wyboru dla dorosłego:) Sklep godny polecenia.

    2015-07-21 20:18:34 | Odpowiedz

  • Aisa

    Polecam! Szybka realizacja zamowienia, towar dobrej jakosci.

    2015-07-21 11:20:44 | Odpowiedz

  • Maria

    Ubranka są super, dostawa expresowa, miła obsługa!

    2015-07-13 08:40:19 | Odpowiedz

  • Dorota

    Od kilku lat kupuje z koleżanką dla naszych pociech ciuszki w Endo. Raz są lepszej jakości, raz gorszej. Chciałabym zgłosić sugestię, by "słodkie" ubrania były również w większej rozmiarówce. Mam małą acz wysoką córcię, która chciałaby np. bluzkę z motylkiem. Niestety, rozmiarówka kończy się na 122 a ona ma 143 cm :(. Szybkość realizowanych zamówień na plus :).

    2015-07-02 13:03:19 | Odpowiedz

  • Kasia

    Chciałam powiedzieć, że złożyłam zamówienie w niedzielę a dostałam je we wtorek rano. SUPER! Wszystko idealnie! Koszulki piękne i jakość fantastyczna! Mam jeszcze ubranka, które mama mi kupowała jak byłam mała (czyli ponad 15lat temu) i nie straciły ani koloru ani kształtu. Endo, fajne jesteś!

    2015-07-02 11:19:47 | Odpowiedz

  • danuta

    po raz pierwszy skorzystałam z oferty sklepu endo i zdecydowanie się nie rozczarowałam. Szybka realizacja zamówienia pomimo tego ,że było ona dość obszerne , otrzymane ubrania jak najbardziej zgodne z zamówieniem , jakośc ubrań przerosła moje oczekiwania. Obawiałam sie nieco rozmiarowki ale wszystko jak najbardziej pasuje. Polecam , zapewne skorzystam niebawem ponownie.

    2015-06-24 19:54:58 | Odpowiedz

  • MiMi

    Moje pierwsze zakupu. Przepiękne ubranka , żywe kolory , super jakość , rewelacyjnie szybka dostawa . 100% satysfakcji.Gorąco polecam!!

    2015-06-23 13:39:53 | Odpowiedz

  • Justynaa

    W Endo kupuję od dłuższego czasu. I tak jak jestem zadowolona z jakości wielu rzeczy, tak jakość wielu ubrań mnie rozczarowuje - koszulki są złej jakości i po jednym praniu deformują się okropnie, kolorowe spodnie dresowe nieładnie się spierają i kulkują, puszczają szwy. Nie ma tu znaczenia cena, bo ubrania w tej samej cenie potrafią być jakościowo różne. Ta rozbieżność w jakości ubrań powinna jak najszybciej zostać wyeliminowana, bo zniechęca do sklepu.

    2015-06-22 07:39:08 | Odpowiedz

  • Halina

    Szybko i sprawnie!

    2015-06-19 14:10:35 | Odpowiedz

  • Adriana

    Witam! Z dostawą żadnych problemów nie było. Osobne podziękowania dla wszystkich projektantów firmy Endo. Ubranka zachwycają swoimi kolorami, oryginalne wzornictwa. Natomiast co do jakości materiałów mam pewne wątpliwości. Materiał, z którego wykonane ubranka owszem jest miękki i przyjemny w dotyku, ale jest niestety nie wytrzymały. Po kilku praniach, na niektórych rzeczach pojawiły się drobne dziurki w miejscach łączenia. Warto było by popracować nad wytrzymałością tkanin. Pary razy otrzymałam ubranka z drobnymi defektami. Na jednej bluzce(jasnej) była plama ciemnego koloru. Na drugiej – plamka z brakującym wzorem. Brakuje również dokładniejszego opisu ubranek. Np. jaki typ nadruku jest stosowany. Ważne dla mnie jest jako dla rodzica, aby nie kupować rzeczy dla dzieci z tzw. „gumowym” nadrukiem, ze względów zdrowotnych. Pozdrawiam

    2015-06-18 17:55:15 | Odpowiedz

  • Paulina Kizeweter

    Ubranka super, piękne wzory, b.dobra jakość - niestety ubranka mają bardzo wąskie nogawki i rękawki. Mój synek jest uroczo tłuściutkim niemowlakiem ( bez przesady - mieści się we wszelakich normach :-) ) niestety odzież z Endo nie jest dla Niego. Bluzy czy sweterka nie sposób naciągnąć na koszulkę z długim rękawem. Tym bardziej jestem rozczarowana, gdyż kupiłam mnóstwo ubrane.

    2015-06-14 18:12:24 | Odpowiedz

  • Piotr

    Szkoda że nie ma większych rozmiarów niż dziecięce 152 a mniejszych niż męskie M. Super t-shirty :) :) Najlepsze były motywy z lemurami - tylko niestety utknąłem w rozmiarówce ...

    2015-06-14 00:01:13 | Odpowiedz

  • Żaneta

    Witam. Jestem nową klientką na endo. Kupiłam kurteczkę dla córki, i jest poprostu boska. Jakość wykonania świetna. Dostawa ekspresowa. Napewno jeszcze tu wrócę.

    2015-06-13 22:09:39 | Odpowiedz

  • Ada

    Jestem bardzo zadowolona z ubrań Endo: świetna jakość, ładna kolorystyka. Proszę abyście zwiększyli rozmiarówkę- brakuje mi 158 i 164 cm !!! Bardzo dobra obsługa online,szybka wysyłka. Naprawdę polecam wszystkim :)

    2015-06-12 11:05:13 | Odpowiedz

  • Anna

    Jestem stałą klientką Waszego sklepu, dzisiaj kolejny raz robiłam zakupy i spotkała mnie, niestety nie pierwszy raz, przykra niespodzianka. Po włożeniu produktów do koszyka i kontynuacji zakupów okazało się przy płatności, że jeden z produktów zniknął z koszyka i nie było go już w ofercie. Nie rozumiem takiego systemu sprzedaży, jeśli produkt jest włożony do koszyka to znaczy, że jest zarezerwowany do momentu zakupu i nie powinien być w żaden sposób "wyjmowany" z koszyka robiącego zakupy, tak jest w sklepach internetowych i każdych innych! Bardzo mnie to dzisiaj poirytowało, zakupy co prawda zrobiłam, ale miałam ochotę z nich zrezygnować pomimo wielkiego uznania dla wzornictwa i świetnych pomysłów autorów rymowanek i innych tekstów.

    2015-06-09 23:46:48 | Odpowiedz

  • Renata Kajda

    Szanowni Państwo, robię u Państwa zakupy już od dawna i bardzo cieszę się, że w końcu została poszerzona kolekcja bielizny dziecięcej. Z uwagi na to, że moje córki lubią nosić tylko majtki z nogawkami, pragnę zasugerować rozbudowę kolekcji o takie właśnie modele :) Na pewno będziemy częściej "wpadać" na zakupy. Pozdrawiam Renata Kajda, mama 7 letniej Łucji i 2 letniej Tosi

    2015-06-09 11:09:07 | Odpowiedz

  • Jola

    Bardzo udane moje pierwsze zakupy. Gorąco polecam, bo ta firma jest dla mnie odpowiednikiem amerykańskiego Gymboree. Można kupić całą kolekcję i dziecko wygląda rewelacyjnie!!!

    2015-06-05 08:20:11 | Odpowiedz

  • Jola

    Pierwsze zakupy są bardzo udane. Mam nadzieję, że jesienią pojawią się jakieś obniżki to znowu coś kupię, bo ceny trochę za wysokie bez promocji :-) POLECAM!!!

    2015-06-02 14:46:40 | Odpowiedz

  • Agnieszka

    Kupiłam body na prezent dla niemowlaka. Są bardzo ładne, dobre gatunkowo. Polecam.

    2015-06-01 16:27:49 | Odpowiedz

  • Katarzyna I.

    Uwielbiam ten sklep :)

    2015-05-27 23:10:16 | Odpowiedz

  • Aldona

    Kupuję rzeczy z Endo o kilku lat i w dalszym ciągu jestem bardzo zadowolona, Rzeczy z bardzo dobrego materiału. Serdecznie poleca. Moje dziewczynki mega zadowolone!

    2015-05-27 20:57:28 | Odpowiedz

  • Katarzyna Borzęcka

    Wydaję mi się , ze jakość ubranek trochę spadła(niestety) bluzy i bluzeczki tracą swój kolor, stają się blade i nie tak ładne:( ceny myślę , że trochę wygórowane nawet w trakcie trwania promocji....a szkoda myślę że więcej ludzi by kupowało gdyby np. ceny bodów w promocyjnej cenie były po 15 zł a nie prawie 30 zł. Na plus jest szybka wysyłka

    2015-05-26 14:47:20 | Odpowiedz

  • Wioletta

    Kupuje czesto w sklepie Endo i wszystko byloby ok gdyby ktos popracowal nad zapieciami (zatrzaski,napy)po pierwszym uzyciu material zaczyna odchodzic od zapiec!!!

    2015-05-26 11:38:56 | Odpowiedz

  • DIXI

    O kreacjach Endo mogę wypowiadać się w samych superlatywach. Wzornictwo i pomysły na kolejne kolekcje zawsze są zaskakujące i oryginalne. Niosą ze sobą informacje o różnorodności kultur na świecie, uczą i bawią. Laleczki z dalekiej Japonii spoglądające z bluzeczek i sukienek oswajają nas na pewno z egzotyką tego kraju, ale chciałabym jednak zobaczyć więcej wzorów z naszego rodzimego podwórka, coś na kształt np. Pyzy na Polskich Dróżkach. Może następna kolekcja Endo znowu mnie zaskoczy... Dziękuję za dostarczanie wrażeń i życzę powodzenia i sukcesów w dalszym tworzeniu :)

    2015-05-25 22:55:23 | Odpowiedz

  • Asiak

    Kolejne zakupy za mną:-) jakość bluzek jak zwykle bez zastrzeżeń, miła bawełna z efektem skórki brzoskwiniowej, nadruki miękkie i kolorowe. Jedno zastrzeżenie a właściwie przestroga - trzeba przestrzegać zasad prania i prać w 30st. Powyżej bawełna ma tendencję do kurczenia się:( Sam sklep działa bez zastrzeżeń, szybko profesjonalnie, na plus duży wybór opcji dostawy!

    2015-05-25 14:11:46 | Odpowiedz

  • Joanna

    Endo poznałam kilka ładnych lat temu. Od razu zakochałam się w tych ubraniach: kolory, wzory i świetny gatunek materiału. Ostatnio jednak się trochę zawiodłam, bluzka mojej córki po pierwszym praniu nieco wyblakła. Ale nadal bardzo chętnie robię zakupy.

    2015-05-21 21:16:48 | Odpowiedz

  • Justyna

    Zakupy w sklepie Endo robiłam po raz pierwszy. Teraz będę stałą klientką. Kupiłam kilka T-shirtów dla syna, fantastyczna bawełna, cudowna jakość. No i te oryginalne wzory. Świetny sklep. Polecan wszystkim.

    2015-05-21 09:01:43 | Odpowiedz

  • Ryszard

    Pierwszy raz robiłem zakupy w sklepie - coś pomyliłem,pokręciłem itd,itp - wszystko błyskawicznie zostało wyjaśnione i załatwione - kulturalnie, grzecznie,profesjonalnie - pozdrawiam.

    2015-05-18 17:06:49 | Odpowiedz

  • Kamila

    Kolorystyka i wzornictwo bardzo udane. Co do jakości to, wolałabym lepsze wykończenie i trochę grubsze materiały, chociaż te są miłe w dotyku. Pajac z samurajem ma za ciężkie napy i za dużo ich, trudno się je odpina. Ponadto jest za bardzo prześwitujący. Niestety otrzymałam egzemplarz z wadą, podziurkowany materiał przy zatrzasku właśnie. Body z zebrą po praniu się pokrzywiło trochę. Jestem natomiast bardzo zadowolona z cienkich spodenek granatowych z obniżonym krokiem (taką chyba mają nazwę). Na pewno zrobię jeszcze zakupy w endo, ale ceny mogłyby być niższe, szczególnie, że ubrania są MADE IN CHINA. Niemiłe zaskoczenie.

    2015-04-20 08:24:03 | Odpowiedz

  • Alicja

    Witam. Jestem stałą klientką Państwa sklepu. Szkoda, że nie mają Państwo żadnego programu lojalnościowego, w którym stali klienci mają wymierne profity.

    2015-04-06 11:25:13 | Odpowiedz

  • Ania

    Zgadzam się z panią całkowicie, powinien być taki program lojalnościowy dla stałych klientów.

    2015-04-13 16:58:21

  • Kasia

    Cudowny design, świetna jakość i niewygórowane ceny... Właśnie za to kochamy Endo!

    2015-03-22 19:39:21 | Odpowiedz

  • Basia

    fajne ubrania ale brakuje dla dziewczynek ulubionego motywu: z psem albo koniem….

    2015-03-22 14:17:59 | Odpowiedz

  • Ola

    Ubranka wykonane z bardzo dobrej jakości materiałów, niepowtarzalne wzory, ekspresowa dostawa, bardzo dobry kontakt ze Sklepem.

    2015-03-20 21:14:31 | Odpowiedz

  • asia

    Bardzo szybka dostawa!!! Ubranka najwyższej jakości. POLECAM!!!!

    2015-03-20 20:05:55 | Odpowiedz

  • ALicja w.

    Szybka dostawa, ładne, gatunkowo dobre i chętnie noszone przez wnuczki:). Pozdrowienia.

    2015-03-19 10:58:45 | Odpowiedz

  • Joanna

    WITAM w miarę często robię zakupy w Endo ale ostatnio trochę się zawiodłam bo zamawiając spodnie dresowe i bluzę mimo ze wzięłam rozmiar mniejszą to wygląda ja dwa rozmiary za wielka spodnie są dobre mimo to jakość ubrań jest bardzo dobra dlatego polecam

    2015-03-11 14:42:43 | Odpowiedz

  • AlaW

    M tylko tu kupujemy, bo tanio, i ubranka sa fajne Pozdrawiamy misia Endo.

    2015-03-10 17:27:17 | Odpowiedz

  • joanna

    Zakupiłam dwie bluzki z nowej kolekcji wiosennej i jestem zadowolona. Bawełna nieco grubsza, bluzki dobrze wykrojone, oczywiście należy brać rozmiar większe. Kolory żywe. Sklep internetowy działa bez zastrzeżeń, faktycznie szybka wysyłka. Liczę tylko na większe promocje, bo ceny są odgórnie nieco zawyżone:-)

    2015-03-10 10:21:20 | Odpowiedz

  • aizydorek

    Jestem mile zaskoczona szybkoscią dostawy oraz bardzo dobrej jakosci oferowanych towarów,do tego niedroga przesyłka.

    2015-03-06 08:36:56 | Odpowiedz

  • Goska

    Fajne ubranka,dobrej jakości,szybka przesyłka.

    2015-02-27 12:25:31 | Odpowiedz

  • Mama

    Design - super, dlatego tu kupuję :) Jakość - dość dobra, ale np wszystkie guziki przy zimowej kurtce musiałam przyszywać sama bo odpadły po tygodniu -wiem że to nie problem, ale się lekko zjeżyłam Rozmiarówka - według mnie jest zaniżona czyli jak moje dziecko nosi rozmiar X to w Endo zawsze kupuję o jeden rozmiar więcej. Rękawy w niektórych krojach są jakby nieproporcjonalnie krótkie. Fasony - fasony bluzeczek takie prościutkie, nigdzie nie rozszerzane moim zdaniem są na szczupłe dzieci. Mnie bardziej podobają się wszelkiego rodzaju rozszerzane. Podsumowując - biorąc pod uwagę ww czynniki i tak zawsze coś wybiorę dla swojego dziecka :)

    2015-02-25 21:07:00 | Odpowiedz

  • mag

    Od kilku lat kupuję w sklepie endo i byłam bardzo zadowolona. Od pewnego czasu zauważyłam, że materiał jest coraz gorszy jakościowo a zatrzaski (napy) przy kurtkach dobrze nie trzymają -- dlatego zwróćcie uwagę na co zapinane są kurtki.

    2015-02-18 19:08:44 | Odpowiedz

  • Magdalena

    szkoda że nie można oceniać poszczególnych produktów, zawsze ułatwiałoby to zakup- opinia innej mamy.

    2015-02-17 09:33:51 | Odpowiedz

  • nina

    Witam! Jestem bardzo zadowolona z zakupów w endo :) Szybka przesyłka, produkty takie jak w opisie, wykonane starannie i z dobrej jakości materiałów. Pozdrawiam

    2015-02-16 19:52:24 | Odpowiedz

  • Anna Wilkołazka

    Od lat kupuję ubrania ENDO. Zakupy są łatwe i robi się je z przyjemnością; strona sklepu ma przyjazną grafikę i jest czytelna. Zawsze ceniłam markę za bardzo dobrą jakość i niebanalne, ciekawe wzornictwo. Ubranka są generalnie bardzo miłe w dotyku, dobrze się je nosi, są trwałe. Niestety - według mnie - ostatnimi czasy jest z tym coraz gorzej. Jakość niektórych ubrań jest bardzo przeciętna, a i pomysłów na nowe kolekcje chyba zaczyna brakować; a nawet jeśli pomysł fajny to jego realizacja niejednokrotnie rozczarowuje ( rysunki po prostu nie są ładne). Z sentymentem wspominam bardzo udane, moim zdaniem, kolekcje retro ( ale nie tylko ) i pozostaję z nadzieją, że jeszcze nie raz znajdę tu coś ciekawego dla swojej trójki :).

    2015-02-14 14:20:34 | Odpowiedz

  • Magda

    Ubranka prześliczne, materiał też zapowiada się na dobry, bardzo szybka dostawa i dobry kontakt, tylko ten kraj produkcji... Ale poza tym naprawdę polecam:)

    2015-02-13 20:54:05 | Odpowiedz

  • Jola35

    To mój pierwszy zakup w Endo i jestem zadowolona. Ubranka są dobrej jakości, wysyłka szybka. Napewno jeszcze tu wrócę.

    2015-02-12 10:23:39 | Odpowiedz

  • Małgorzata

    Jestem bardzo zadowolona, szybka i darmowa dostawa do domu. Ubranka identyczne jak na zdjęciu i dobrej jakości :)

    2015-02-11 13:39:19 | Odpowiedz

  • Magda

    Chętnie korzystam z Waszych wyprzedaży, córka chętnie nosi ubranka od Endo, zawsze jest ciekawa, co tam nowego napisane na bluzeczkach... Kontynuujcie serię dookoła świata. A może i dookoła Polski...?

    2015-02-10 11:25:34 | Odpowiedz

  • Kasia

    Witam serdecznie Jestem zakochana w tych ubraniach, są przepiękne . Najchetniej wykupilabym wszystkie, ceny również przystępne. Moja córka wygląda w nich cudownie. Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich śliczne pociechy 😍

    2015-02-10 09:36:58 | Odpowiedz

  • Kasia

    Witam serdecznie Jestem zakochana w tych ubraniach, najchętniej zamowilabym wszystkie . Bardzo się cieszę ze ktoś pomyślał o takiej stronie bo od dziś ubieram córkę tylko w Endo. Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy najcudowniejsze na świecie 😘

    2015-02-10 09:30:16 | Odpowiedz

  • nalla

    Kocham Wasze pomysły i wzornictwo! Z jakością materiałów bywa różnie, ale uważne czytanie zakładki "Szczegóły" pomaga uniknąć tarapatów przeważnie. Rozmiarówka - przydałoby się, by ubranka dziewczęce i chłopięce były też dostępne w rozmiarze 92, by nie było tak dużej luki - a tu do tego różnica we wzornictwie... Natomiast pierwsza i podstawowa wada Endo, wobec której nie można przejść obojętnie, to chińska produkcja... MADE IN CHINA - niestety, to nie jest do strawienia przy tak fajnej, polskiej firmie. Także z następnymi zakupami poczekam, aż firma zmieni politykę i przeniesie produkcję w rodzime zakątki... I do tego czasu polecać również nie będę. Czekam z niecierpliwością.

    2015-02-09 09:37:52 | Odpowiedz

  • Joanna B.

    Uwielbiam wzornictwo Endo. Jakość materiałów bywa bardzo różna (z niektórych plamy się nie odpierają, nawet przy najmocniejszych odplamiaczach!), rozmiary też czasem ciężko dobrać, zwłaszcza jeśli dziecko należy do "szczuplaków" - z córy spadają wszystkie spodenki Endo i legginsy, choć już przykrótkie się robią. Natomiast wszystko to są drobiazgi, które przy podstawowej, ogromnej wadzie - produkcji w Chinach - nie mają znaczenia. Naprawdę, przy tak sympatycznej firmie, przy bazowaniu na pomysłach - rewelacyjnych - polskich projektantów, to po prostu jakaś kolosalna pomyłka! Wielkie NIE dla MADE IN CHINA! Obiecałam sobie solennie, że póki ubranka nie zaczną być produkowane w Polsce, nie kupię więcej. Mimo, że najnowsza kolekcja jest cudna. Szkoda... Pozdrawiam ekipę Endo i czekam na zmiany.

    2015-02-09 09:30:31 | Odpowiedz

  • Aneta

    Błagam o leginsy dla dziewczynek w jednolitym kolorze .

    2015-02-08 18:00:31 | Odpowiedz

  • Effka

    Moja córka ( czwarta klasa podstawówki) wyrasta już z Endo, bardzo tego obie żałujemy😢 czy nie moglibyście dodać do swojej oferty ciuszków w rozmiarze 158/ 164?

    2015-02-07 22:40:02 | Odpowiedz

  • Ania

    świetna jakość ubrań. to moje pierwsze zakupy na endo.pl i jestem w 100 % zadowolona. szybka wysyłka.

    2015-02-04 16:24:24 | Odpowiedz

  • Beata

    Szybka wysyłka, zamówione ubrania super i jakość też bardzo dobra.Polecam.

    2015-01-29 21:20:32 | Odpowiedz

  • Justyna

    Kolejny raz bardzo zadowolona jestem z zamówionych rzeczy. Gatunek bardzo dobry, szybka wysyłka. Polecam!!!

    2015-01-29 19:05:40 | Odpowiedz

  • Katarzynka

    Czy macie w planach wydanie ksiazki/albumu ze wszystkimi tekstami jakie pojawily sie od poczatku powstania firmy? Taki zbior tekstow. Nie wiem czy byloby zsinteresowanie ale ja chetnie kupilabym taki album. Nie zawsze kupuje ubranka w kazdej kolekcji a jesli tak to mam dzieci w roznym wieku/plci i niekoniecznie wszystko mi pasuje np. Kolorem a np. tekst mi sie b.podoba. Pozdrawiam

    2015-01-27 13:39:03 | Odpowiedz

  • Anusia:)

    Witam. Jestem baaaardzo zadowolona z ubranek Endo, które kupuję w dużych ilościach i często, dla mojej córeczki . Jestem zadowolona zarówno z ich jakości jak i czasu dostarczania przesyłek. Mam prośbę -czy moglibyście wprowadzić dostawę poprzez Pocztę Polską za pobraniem ? pozdrawiam

    2015-01-22 08:57:38 | Odpowiedz

  • pola

    zakupiłam kalendarz i w miesiącu styczniu 26 wypada we wtorek!!! Taka pomyłka. Ogólnie kalendarz bardzo fajny

    2015-01-19 17:56:46 | Odpowiedz

  • janina

    Od paru lat zamawiam ubranka dla moich 3wnucząt. Dzieci i ich mamy są zachwycone kolorystyką, fasonem i materiałem rzeczy,Często korzystam też z licznych okazji cenowych i wtedy kupuję więcej produktów.Mamy reklamują Endo wśród swoich znajomych i myślę,że dzięki temu przybywa Państwu nowych zachwyconych klientów i tych małych, i tych dużych.Polecam przede wszystkim kurtki zimowe

    2015-01-18 10:37:14 | Odpowiedz

  • Anna

    Jakość ubranek zadawalająca, wzornictwo oryginalne, tkaniny wygodne, tylko "made in china" zaskakuje i zniechęca do kolejnych zakupów. Przy tym poziomie cen, miło by było otrzymać produkt wyprodukowany w Polsce...

    2015-01-13 17:28:01 | Odpowiedz

  • agnieszka

    dzien dobry kupowalam juz kilka razy ubrania z endo i jestem bardzo zadowolona polecam goraco

    2014-12-28 07:03:48 | Odpowiedz

  • Ewa

    Witam, okazjonalnie od dłuższego czasu robię zakupy w sklepie internetowym dla moich siostrzeńców i z przykrością muszę stwierdzić, tym razem jestem rozczarowana ofertą. Zamówiłam 2 komplety (bluza+spodnie), które okazały się nieporozumieniem. Spodnie tak cienkie jak getry - nie nadają się na tę porę roku, a bluza, mimo, że wyglądała grubiej, też okazała się b. cienka. Już mam nauczkę, że jeśli nie jest napisane "ocieplana" to jest to b. cienka tkanina. Nie myślałam, że aż tak cienka! No cóż, w komputerze tego nie widać. Jeszcze nie ma kalendarzowej zimy, a nic ciepłego nie mogę znaleźć. Większość rzeczy jest w niepełnej rozmiarówce i w ograniczonej kolorystyce. Np. ciepłych bluz nierozpinanych (bez kapturów i stójek, które nie wszystkie dzieci lubią) jest tylko 1 rodzaj w bladym kolorze i w kilku tylko rozmiarach. Ze spodniami podobnie. Tak więc tym razem prezent gwiazdkowy nie udał mi się. Jeśli chodzi o wysyłkę, to nie mam zastrzeżeń. OK.

    2014-12-08 06:03:42 | Odpowiedz

  • Anna

    Do tej pory chętnie robiłam zakupy w Endo. Ubranka są ładne, trwałe i bardzo wygodne, te dla misiów też... ale odkąd strona sklepu zmieniła formę znalezienie czegokolwiek jest denerwujące, może to ja nie umiem się odnaleźć, ale według mnie wcześniej wszystko było bardziej przejrzyste ...

    2014-12-06 16:42:28 | Odpowiedz

  • agata

    Kolejny raz jestem po dużym wrażeniem jakości wykonania ubranek endo. Śliczna kolorystyka i oryginalne wzornictwo i świetna jakość materiałów. Do tego super szybka dostawa. Polecam w 100 % ps. jedno 'ale': słaby kontakt mailowy (do poprawki :)), znacznie lepszy telefoniczny.

    2014-12-05 11:10:21 | Odpowiedz

  • Ewa

    Ubranka rzeczywiście milutkie w dotyku i ładne. Minus-na pewno miejsce ich produkcji o czym pisali inni użytkownicy. Na metce jest: Made in China. Numeracja też jest nieco niższa.

    2014-12-02 21:42:53 | Odpowiedz

  • Kinga

    Bardzo fajna stronka z ubraniami dla dzieci. Szybka wysyłka i równie szybka dostawa. Ubranka są bardzo dobrej jakości.

    2014-12-02 20:30:40 | Odpowiedz

  • Magdalena

    To mój drugi zakup i jak najbardziej udany:)Faktycznie ubrania jakościowo są super:)-co mnie niezmiernie cieszy:).Skorzystałam z "czarnego piątku"-i się opłacało:).Pozdrawiam i dziękuję:)

    2014-12-02 15:29:02 | Odpowiedz

  • mama Ania

    sklep godny polecenia , brak tylko informacji na stronie o zaczynających i kończących się promocjach, mam na myśli ostateczną datę czy godzinę do kiedy trwa dana promocja np, "zimowe ogrzewanie- promocja ważna do...." tak jak to się ma np do nocnych wyprzedaży

    2014-12-01 14:21:26 | Odpowiedz

  • Marta

    Uwielbiam ubranka endo. Wesołe rysunki i napisy rozjaśnia każdy dzień :) mam jednak uwagę do wszelkich pajacyków i rampersów - w kroku powinno być jednak jakieś zapięcie a nie tylko "klapka" która ciągle wychodzi i .... nieestetycznie wygląda

    2014-11-29 14:44:32 | Odpowiedz

  • Ania

    Świetne ubranka,jakość super .Z synkiem uwielbiamy wasze produkty.Może w przyszłości udałoby się wam umieścić jakieś obrazki,teksty związane z hokejem :) wiele osób byłoby ogromnie wdzięcznych :)

    2014-11-23 20:54:54 | Odpowiedz

  • Agnieszka

    Świetne ubranka,dobre gatunkowo,piękne kolory.Miła i fachowa obsługa.Szybka wysyłka.

    2014-11-19 19:00:30 | Odpowiedz

  • ewaiwona

    kupuję w endo kilka lat. Jakość ubrań jest niesamowita (w pozytywnym znaczeniu). Moje córki je uwielbiają, cieszą się na myśl o zakupach w endo. Jeszcze się nie zawiodłam. Polecam, polecam, polecam. Ewa

    2014-11-17 18:53:41 | Odpowiedz

  • ula

    Jestem zawsze bardzo zadowolona z zakupu w waszym sklepie Endo,dobra jakość i perfekcyjna obsługa.Nastąpiła pomyłka w wysyłce,byłam błyskawicznie obsłużona,wymiana nastąpiła w ciągu dwóch dni i o nic nie musiałam się martwic. Polecam :) Pozdrawiam wszystkich pracowników Endo.

    2014-11-09 01:08:27 | Odpowiedz

  • Beata i Lucja

    Endo poznalam jeszcze jak bylam nastolatką a w ubranka tej właśnie firmy ciocia ubierala mojego kuzyna. Kiedy po latach sama założyłam rodzine i mam córeczkę oczywistym bylo dla mnie że musi posiadać w swej szafie ubranka Endo - świetne gatunkowo i przecudne wzory i motywy za każdym razem mnie zachwycaja i sprawiają, że czekam z niecierpliwością na Wasze nowe kolekcje☺

    2014-11-07 09:42:18 | Odpowiedz

  • Jolanta Kujawa

    Sklep jest supeeeeeeeeeeer, szybka dostawa .Ciuszki jak zwykle 100% zadowolenia .Jedno czego brakuje to wymiary przy rozmiarach- czasami warto by było znać szerokość ciuszka lub długośc rękawka.:)

    2014-11-07 08:48:06 | Odpowiedz

  • Izabela

    Dziękuję za ekspresową dostawę. Ubranka dla mojego synka są śliczne. Zimowa kurtka jest mięciutka i cieplutka. To były moje pierwsze zakupy z misiem Endo, ale na pewno nie ostatnie :) Pozdawiam

    2014-10-28 13:01:00 | Odpowiedz

  • monika

    Rozmiary dla dorosłych strasznie zawyżone. Zamówiłam bluzkę rozmiar S, po założeniu wygląda jak bym nosiła bluzke o dwa rozmiary za duża . A nie ukrywam ze nie nie naleze do szczupłych osob

    2014-10-23 15:29:04 | Odpowiedz

  • Ania

    DOSTAŁAM DZISIAJ KOLEJNĄ PACZKĘ Z UBRANKAMI ENDO. WSZYSTKIE ZAMÓWIONE UBRANKA - BLUZKI, KURTKI, SPODNIE ITD. SĄ REWELACYJNE. OD ROKU DLA MNIE ISTNIEJE TYLKO ENDO. PROSZĘ POSZERZCIE SWOJĄ OFERTĘ O BUCIKI, NIE TYLKO KALOSZE. POZDRAWIAM CAŁE ENDO.

    2014-10-20 17:02:00 | Odpowiedz

  • JUSTYNA

    REWELACJA !!! PACZKA BYŁA DO ODBIORU W KIOSKU RUCHU JUŻ PO 36 GODZINACH OD ZAMÓWIENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO DOBRY POMYSŁ Z TAKA DOSTAWĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2014-10-05 11:28:00 | Odpowiedz

  • Bega

    Kupuję w Endo ciuszki dla mojej rocznej wnusi. Córka jest bardzo zadowolona z jakości, a ja z dogodnej bezpłatnej dostawy do pracy "za pobraniem". Polecam.

    2014-10-03 09:02:00 | Odpowiedz

  • Lena

    Body niemowlęce (np. z falbankami) zachwycają, miłym akcentem są zapasowe zatrzaski w odpowiednim kolorze. Jednak jeśli chodzi o bluzki chłopięce z krótkim rękawem, to mam kilka zastrzeżeń: niektóre są z tak cienkiej tkaniny, że przez białą koszulkę aż przebija skóra - koszulka z nietoperzem, a w koszulce z czarną panterą była mała dziurka, obie te bluzki były chyba z jakichś zleżałych tkanin, bo się skurczyły w praniu o 2 rozmiary, prałam razem z wcześniej kupionymi i tylko te dwie się zbiegły.

    2014-09-30 12:32:00 | Odpowiedz

  • anetakozlowska1

    towar zgodny z opisem,szybka dostawa.polecam

    2014-09-17 19:16:00 | Odpowiedz

  • Ola

    Koszulki super, ale tylko te z bawełny z efektem "skórki brzoskwini", gorzej z legginsami - szwy się rozchodzą w każdej z trzech par. Nie wiem dlaczego, ale byłam przekonana, że to polska firma od a do z, a tu na metkach Made in China - z bólem serca, ale już nie kupię.

    2014-09-12 21:50:00 | Odpowiedz

  • Eva Delmasto

    Dostałam dziś paczkę! OD DZIŚ TYLKO ENDO DLA MEGO SYNKA! :)

    2014-08-26 17:13:12 | Odpowiedz

  • Eva Delmasto

    nie można sprawdzić statusu zamówienia na stronie jeśli się nie jest zarejestrowanym :( niedopsz

    2014-08-20 13:37:06 | Odpowiedz

  • marta

    endo. projekty ubrań klawe mimo, iż made in china, co pozostaiwa spory dylemat nawet po zamówieniu, tylko jakość koszulek spadła, w przypadku poplamienia koszulek, jak to u dzieci i użyciu później odplamacza pozostaja niestety odbarwienia.

    2014-08-18 09:28:00 | Odpowiedz

  • Julka

    Czy jeszcze będzie dostępna lewa strona domku dla misia?

    2014-08-01 21:23:00 | Odpowiedz

  • ENDO

    @Julka Cały domek misia już wkrótce pojawi się na stronie. Prosimy o cierpliwość i śledzenie naszej strony: http://endo.pl/kategorie/mis_endo/domek_i_meble_skladane.xml :) W celu uzyskania szczegółowych informacji zachęcamy do kontaktu z naszymi Endo-konsultantami pod numerem: 222 706 106

    2014-08-04 11:29:00

  • Lucyna1953

    Bardzo dobry kontakt. Szybka dostawa, fajny pomysł z kioskiem Ruchu. Ubranka ładne. Ceny dość wysokie ale jest sporo wyprzedaży. POLECAM

    2014-07-30 06:57:00 | Odpowiedz

  • Anna Łódź

    Ubranka rewelacyjne, ceny również, jakość doskonała. Moja córka i syn codziennie robia prawdziwy crash test koszulkom i nic absolutnie się z nimi po praniu nie dzieje. W koszulkach które kupowałam 2 lata temu synowi spi teraz jego mniejsza siostra bo szkoda wyrzucic. Konkurencja niech się schowa.

    2014-07-29 20:48:00 | Odpowiedz

  • Baśka

    Ubranka śliczne,jakość super.Wysyłka expresowa.Na pewno jeszcze nie raz tutaj zajrzę!

    2014-07-27 22:11:00 | Odpowiedz

  • Agnieszka

    Piękne ubrania, wspaniałe materiały, smyk i inne niech się schowają.

    2014-07-17 16:04:00 | Odpowiedz

  • Edyta

    Witam Nie rozumiem czemu np. dziś nie ma danego rozmiaru, więc w zasadzie rezygnuję z zakupu danego produktu, a po jakimś czasie pojawia się pełna rozmiarówka danego artykułu? Pzdr Edyta

    2014-07-17 13:21:00 | Odpowiedz

  • Krynia

    Fajne śmieszne wzory ubranek dla dzieci, tkaniny dostępne w różnych kolorach,gatunek dobry a kolory na razie trwałe.Niektóre ceny artykułów dziecięcych zbyt wysokie, ale istnieje możliwość promocji, wyprzedaży więc można oko nacieszyć. Sklep internetowy spełnia moje oczekiwania i jestem ogólnie zadowolona.

    2014-07-16 21:31:00 | Odpowiedz

  • Małgorzata

    Bardzo dobry kontakt ze sklepem ,dostawy realizowane niemal błyskawicznie.Interesujące wzory .

    2014-07-12 20:11:00 | Odpowiedz

  • Malgosia

    Szkoda ze ubrania nie sa juz produkowane w Polsce. Kupowalam je nie tylko ze wzgledu na ich oryginalnosc ale rowniez na miejsce produkcji. Kazdego roku odwiedzalam sklep Endo w Galerii Mokotow w Warszawie. Kilka dni temu z przykroscia stwierdzilam ze go juz tam nie ma???

    2014-07-09 19:09:00 | Odpowiedz

  • kaja

    Trafiłam akurat na wyprzedaż w Endo i dorwałam body za 15 zł! Do tego kilka t-shirtów dla mojego starszego synka - ceny przyzwoite. A kolory i nadruki po prostu super!!!

    2014-07-09 13:02:35 | Odpowiedz

  • Justyna

    Ogolnie uważam, że Wasze ubranka są godne uwagi, ale ceny niektórych egzemplarzy zbyt wygurowane (zwlaszcza zważwyszy na jakośc materiału). Koszulki dla rodziców i dzieci (swietny pomysł ale ceny za wysokie), obecnie brak wyboru w rozmiarach, pamiętajmy że to przeciez tylko koszulka, a cena 59 zł pozostawia sporo do życzenia.

    2014-07-08 23:28:15 | Odpowiedz

  • Anna

    Zamówiłam kilka bluzczek dla moich dzieci. Jakość bawełny niestety znacznie gorsza niż wcześniej. Szkoda

    2014-07-08 17:45:24 | Odpowiedz

  • Iza

    Fantastyczne produkty, super jakość - przyjemne w dotyku, wyglądają tak samo po wielu praniach. Do tego MEGA-szybka realizacja w e-sklepie, dogodne formy odbioru przesyłki (ja akurat preferuję paczkomaty). Cudowne zestawy dla dziecka i dla dorosłego! Uwielbiam ENDO - gorąco polecam :)

    2014-07-07 23:11:00 | Odpowiedz

  • Natalia

    Pierwszy raz dokonałam zakupu w Endo i muszę stwierdzic,że jest to pierwszy sklep,który spełnił moje wszystkie oczekiwania.Zakupiłam parę ciuchów i dla dorosłych i dla dzieci.Za jakośc towaru przyznaję 6+,jak i za ekspresową wysyłkę!!!Nie mam żadnych zastrzeżeń!!!Na pewno jeszcze nie raz dokonam zakupu w Endo.

    2014-06-30 13:43:00 | Odpowiedz

  • Agnieszka i Alanek:)

    Zakupiliśmy z synkiem Kurteczke puchowa koloru niebieskiego w promocji za 80zł i jestesmy MEGA ZADOWOLENI KURTKA ŚWIETNEJ JAKOSĆI IDEALNIE SZYTA!!! A DOSTAWA NATYCHMIASTOWA !!! BARDZO POLECAM TA FIRME!!! choc zakupy byly dopiero pierwsze ale napewno nie ostatnie!!!

    2014-06-25 12:10:00 | Odpowiedz

  • mysza

    Endo jest teraz wspaniałe. Oby tak dalej! P.S. opinia dziewięcioletniego dziecka

    2014-06-24 18:57:00 | Odpowiedz

  • Edi

    Zaczęły się już konkretne wyprzedaże w sklepach stacjionarnych, aby zdążyć przed wakacjami. W endo jakoś tak skromnie ...

    2014-06-21 00:34:00 | Odpowiedz

  • Ewa z Lublina

    Skusiła mnie Państwa promocja dla niemowlaka, rzeczywiście kolorystyka super, wzornictwo też, jakość jeszcze nie potrafię ocenic bo nie prałam. Nie wiem dlaczego, ale firma kojarzyła mi się z polską produkcją i może dlatego moje rozczarowanie było ogromne jak zobaczyłam metkę: Made in China. :(

    2014-06-20 07:57:00 | Odpowiedz

  • elevina

    Kalosze piękne i super wygodne, ubranka o nasyconych kolorach, mam nadzieję, że po praniu również tak będzie.

    2014-06-18 19:56:00 | Odpowiedz

  • Kaśka J.

    Znowu kupiłam masę pięknych ubranek, no nie mogłam sie powstrzymać! Wszystko piękne, drogie Endo zachwycasz!

    2014-06-18 08:50:52 | Odpowiedz

  • Binka i Aja

    Kupiłam dla córeczki kilka ubranej w waszym sklepie z większości jestem zadowolona ale sukieneczka miała skaze co prawda nie bardzo widoczną natomiast dwa sweterki miały dziurki musiałyśmy z córeczką "uruchomić" Babcię na szczęście dziurki nie były duże.

    2014-06-17 16:00:52 | Odpowiedz

  • Ewa

    Jedyny sklep internetowy w polsce ktory z przyjemnoscia odwiedzam.ladna, czytelna strona internetowa, mozliwosc placenia karta kredytowa. Jeszcze nigdy zakupy mnie nie rozczarowaly. Polecam

    2014-06-14 20:00:00 | Odpowiedz

  • Dorota

    Pierwszy raz kupiłam kilka sztuk i jestem zachwycona. Bardzo fajny materiał i super nasycone kolory. Niepowtarzalne wzory. Na to wygląda ekstra. Na pewno będę stałym klientem

    2014-06-10 22:27:00 | Odpowiedz

  • Joanna

    Zamówiłam w endo 2 pary spodni dresowych i bluzę chłopięcą. Spodnie były ok. jednak bluza którą otrzymałam była bardzo rozciągnięta, wyglądała na taką w której ktoś już by chodził.

    2014-06-05 12:10:37 | Odpowiedz

  • ANNA

    Kupowanie u Państwa to czysta przyjemność, estetyka i jakość na najwyższym poziomie.

    2014-05-29 21:40:00 | Odpowiedz

  • Majka

    A ja uważam, że bluzeczki są super jakości. Kupuję w Endo od dawna i ciągle jestem zachwycona. A kolekcja z Amazonii po prostu boska, te kolory!

    2014-05-29 16:46:00 | Odpowiedz

  • Magdalena

    Witam, do tej pory byłam bardzo zadowolona z każdego zakupu w endo. Duży wybór, miła w dotyku bawełna, kolory, wzornictwo raz częste promocje ubranek zachęcały do kupna. Niestety ostatnio kupione bluzeczki różnią się bardzo jakością (materiał, szycie). Są to T-shirty oraz bluzeczki z serii z robaczkami i baletniczkami. Zastanawia mnie, co jest przyczyną pogorszenia się jakości Państwa produktów. Nie jest to tylko moja opinia, ale także i znajomych.

    2014-05-29 14:01:00 | Odpowiedz

  • martyna

    bardzo fajne ubranka, miłe materiały i mimo wielokrotnego pakowania do pralki - dają radę :)

    2014-05-22 12:44:00 | Odpowiedz

  • anka

    Ubranka naprawdę dobrej jakości. A do tego przecudne! Uzależniają :)

    2014-04-23 21:14:00 | Odpowiedz

  • ew

    Fantastyczne ubrania, jestesmy wrecz uzaleznieni od nich;) Szkoda, ze nie ma juz sklepow stacjonarnych, mimo wszystko fajnie bylo sobie poogladac oferte ˝na zywo˝.

    2014-04-22 13:55:00 | Odpowiedz

  • sylwia c.

    Endo odkryła mama chrzestna mojego dziecka kiedy mieliście jeszcze sklepy stacjonarne. Od tamtej pory często zaglądam na wasza stronę i zamawiam mojemu synowi kolorowe t-shirty. Teraz kupiłam piec kolorowych koszulek, mój syn będzie wyglądał bosko i oryginalnie :)

    2014-04-11 14:08:00 | Odpowiedz

  • grazka18

    ubranka bardzo dobrej jakosci bardzo polecam

    2014-04-11 07:26:00 | Odpowiedz

  • Mira

    Moja wędrówka po sklepie Endo rozpoczęła się w dniu narodzin wnuka. Zachwyciły mnie radosne nadruki na body dla noworodków,- kupiłam na próbę-. Teraz razem z Dziadkiem systematycznie robimy zakupy w Endo. Dziękujemy całemu Zespołowi pracującemu w firmie. Pozdrawiamy i życzymy dalszych sukcesów. Babcia Mira

    2014-04-06 12:06:00 | Odpowiedz

  • Grażyna

    Ubrania naprawdę dobre gatunkowo, z fajnymi grafikami, jeden mankament to drapiące i sztywne kartki z przepisem prania które trudno odpróć poza tym idealne

    2014-04-02 13:19:00 | Odpowiedz

  • JULIA

    UBRANKA SĄ NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI I BARDZO STYLOWE:)

    2014-04-01 11:07:00 | Odpowiedz

  • Julka

    Ubranka endo są super. Obrazki i napisy są cudowne. :)

    2014-03-29 21:47:00 | Odpowiedz

  • Justyna

    Bawełna bardzo przyjemna i dobra gatunkowo, kolorki i wzorki super, POLECAM!!! Dołączam do grona zadowolonych klientów. Obsługa w e-sklepie też super.

    2014-03-27 13:29:00 | Odpowiedz

  • Kate

    Moje dzieci uwielbiają ubranka endo. Po za niepowtarzalnym klimatem, kolorem i grafiką ,są przede wszystkim wygodne i praktyczne.

    2014-03-18 11:53:00 | Odpowiedz